Gran èxit de la festa del 90è aniversari del Club

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3hhmgfb’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Festa dels 90 anys i llarga vida al Club!

Amb aquest ferm desig i alhora compromís, entre feliç i esperançat, sortien de la celebració dels 90 anys de vida del Club Natació Badalona cadascú dels 115 sòcies i socis assistents.
Tothom ben satisfet de la commemoració tan especial viscuda en aquest solejat diumenge de novembre; la Junta, l’equip organitzatiu i conserges i com no, els associats presents, pal de paller de la fortalesa de tota entitat. El seu compromís i fidelitat ens inspira i esperona a seguir endavant.

Reunits per un mateix objectiu i una mateixa estima, compartirem una sala elegantment engalanada, un bon dinar complet d’arrossada en viu, l’emociona’t parlament per part del president, Marc Estruch, un animat brindis al so del clàssic cor de “La Traviatta”, un confeti festiu i volador, pastís i una bufada i desig conjunt amb les espelmes portades amb il·lusió pels més petits del dia i finalment una Happy (mai millor dit) i entregada actuació del Cor badaloní “Gòspel Sentits”que ens ompliren de cants i ritmes.
En conjunt doncs, una diada i unes vivències per recordar que ens ajuden a continuar FENT CLUB! .

Desplaça cap amunt