Festa del Mar

Molts socis petits van prendre part el dia 21 de juliol, a les diferents activitats programades especialment per a ells. Pel matí varen fer entre tots, pares i fills, la mar de mans del mural que decora la nostra paret de garbí, i es van engrescar tant, que no només van fer un tros de paret, com estava previst, si no que van voler continuar fins acabar-la tota de dalt a baix. Després van haver-hi jocs a la platja: curses de sacs i pinyates farcides de caramels i regalets, que van anar caient a cops de bastó. I a la tarda varem continuar la festa amb una xocolatada amb xurros, servida pel Sr. Morales, que estava molt bona, com us podran dir gran part dels presents. Per acabar aquest dia dedicat als nens del Club, varem comptar amb l’actuació dels Dandy Clowns, un grup de pallassos que els van fer riure als amb les seves ocurrències, i també els van fer ballar les cançons infantils de moda. Un dia rodó per als petits socis del Club.

Desplaça cap amunt