NATACIÓ 100 x 100 Relleus CNBadalona. 22 de desembre de 2019

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-nktxv4′]
[av_image src=’https://cnbadalona.cat/wp-content/uploads/2017/12/100x100_2018-1-CNB-1.jpg’ attachment=’11281′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k373lm66′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-k373pg4q’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_image src=’https://cnbadalona.cat/wp-content/uploads/2017/12/100×100-2.jpg’ attachment=’11287′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k373lm66′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-17mfb1s’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k373la7l’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Diumenge 22 de desembre

Si ets fan de l’aigua i la natació en general, i t’agraden els reptes grans, apunta’t a fer 100 x 100 per relleus.

El repte consisteix en completar 100 sèries de 100 metres on diferents equips lluitaran per veure qui és el més ràpid en completar la prova.

  • Equips formats per 10 nedadros/es.
  • Cada nedador nedarà 100 metres i li passarà el relleu al següent company de forma ordenada i individualment, del 1ª al 10º i així successivament.
  • Cada nedador estarà marcat amb un número del 1 a 10 i és seguirà aquest ordre. Es seguirà sempre el mateix ordre d’inici.
  • El temps de recuperació entre cada sèrie de 100m, serà el restant que triguin els seus altres 9 companys a realitza 100m de forma individual i ordenada.
  • Cada 1000 metres es cronometrara el temps.
  • L’organització declina tota responsabilitat respecte als diferents perjudicis que la participació en aquest esdeveniment pugui ocasionar als inscrits.

OBSEQUIS

Casquet de natació i esmorzar del Forn Sant Pere al final del repte per a tothom i així poder comentar les experiències viscudes.

HORARI

Data esdeveniment: 22 de Desembre del 2.019 Hora presentació: 9:00 h a la Piscina Municipal Mireia Belmonte Hora començament: 9:30 h

INSCRIPCIONS

Un responsable o capità del equip realitzarà la inscripció mitjançant el formulari de tot l’equip, amb nom, cognom i DNI, de cada participant. Data límit per apuntar-se 13 de Desembre. El pagament el realitzarà el responsable de cada equip. L’ inscripció serà confirmada quan abans del 13 de Desembre el responsable o capità de cada equip realitzi el pagament al compte corrent facilitat.

Preu: 5€

*Esdeveniment limitat a 100 nedadors (10 Equips). En cas que la sortida estigui plena us posarem en llista d’espera per si es pot habilitar més carrils.

[/av_textblock]

[/av_one_half]

Desplaça cap amunt