Banyada Social 2013

Malgrat el dia poc assolellat, i les pluges dels dia abans, la banyada social va mantenir en aquesta edició el poder de convocatòria d’anys anteriors. 70 consocis/es de totes les edats, es van  submergir a mar el matí del diumenge 20 de gener. Cap a les dotze del migdia, sense sol, però amb una temperatura de 12º, es va donar la senyal de sortida, tot aprofitant un moment en que les onades trencaven més endins i la  mar era plana, i els 70 participants van córrer cap a l’aigua per complir amb aquesta tradició que ha pres el relleu del Trofeu Torner, que antigament consistia en banyar-se cada diumenge de l’hivern.

Un cop secs els participants, van anar passant a recollir l’obsequi que recorda la fita, que aquest any era un polo amb l’anagrama del Club.

Finalment es van fer la foto de família cara al mar.

Desplaça cap amunt