Recepció a Mireia Belmonte i Gerard Rodriguez

La ciutat de Badalona, liderada pel seu alcalde, Xavier Garcia Albiol, i el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, van ofeir ahir una recepció a la nedadora badalonina Mireia Belmonte, guanyadora de tres medalles als Mundials de natació que s’han celebrat a Barcelona i en Gerard Rodríguez, membre de l’equip espanyol que ha aconseguit el rècord estatal dels 4×200 lliures. Centenars de badalonins han aplaudit l’esportista en la seva aparició al balcó de la Casa de la Vila.

En l’acte, celebrat al Saló de Plens, l’alcalde ha remarcat que quan es parla de Mireia Belmonte es parla de Badalona. “Allà on va sempre presumeix de ser badalonina i com a alcalde li vull reconèixer”, ha dit el popular. I ha explicat que “en aquests moments, l’objectiu del consistori és que la ciutat tingui una piscina de 50 metres i que aquesta instal·lació sigui la que porti el nom de la nedadora badalonina”, ha afegit l’alcalde.

Mireia Belmonte ha participat en set especialitats als Mundials de natació i ha arribat a sis finals. Ha guanyat tres medalles: dues de plata, una en els 200 metres papallona i una altra en els 400 metres estils, i una de bronze en els 200 metres estils. La badalonina ha aconseguit, a més, quatre rècords d’Espanya.

Durant l’acte també s’ha fet un reconeixement al nedador del Club Natació Badalona, Gerard Rodríguez, membre de l’equip estatal que ha aconseguit un nou rècord d’Espanya dels 4×200 metres lliures en aquest Mundial superant l’anterior en quatre segons i deixant una nova marca de 7’17 “59.

Desplaça cap amunt