CELEBRACIÓ i SOPAR – ENTREGA EMBLEMES D’OR i PLATÍ (2015-2018)?

Com ja sabeu, el motor de qualsevol entitat social que es vulgui ferma, dinàmica, consolidada i de llarga vida són i seran els seus socis. I el nostre Club des del llunyà any 1929 n’ha estat un bon exemple.

Enguany, ens plau comunicar-vos que volem celebrar una nova edició de l’entrega d’emblemes d’or i de platí corresponents al periode 2015-18 que volem celebrar i compartir amb tots els homenatjats, socis, familiars i amics que ho desitgin.

Les dades de la festa seran: “Tota una vida fent Club!”
Dissabte dia 24 de Novembre a les 20,30h

Benvinguda, acte i imposició d’emblemes, sopar, música en directe, pastís conmemoratiu i alguna sorpresa més.

Ticket (a Secretaria) : 25€ per socis i acompanyants.
Els homenatjats están convidats. US ESPEREM!

Poster-ENTREGA-EMBLEMES

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ av_uid=’av-1r88nus’]

[av_button label=’Veure Galeria d’imatges’ link=’manually,http://www.cnbadalona.cat/entrega-emblemes-2018/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-155w4jo’]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ av_uid=’av-tktzac’]

 

Desplaça cap amunt