Albert Pijoan a la PWA, la Copa del Món de windsurf d’onades Kia Cold Hawaii

Després d’un llarg viatge desde l’illa de Gran Canària, el nostre consoci Albert Pijoan, amb la furgoneta plena fins dalt de material de windsurf, va disputar en aigües del Mar del Nord la 3a prova de la PWA, la Copa del Món de windsurf d’onades Kia Cold Hawaii, al poblet pescador de Klitmoller, Dinamarca.

Les condicions climatològiques aquest any no han permès que la prova es pogués dur a terme fins l’última jornada on va tenir lloc les rondes classificatòries on l’Albert va guanyar-se la seva plaça una vegada més. I així va poder enfrontar-se contra el número 10 del món, l’alemany Klaas Voguet, que va saber defensar-se a la seva platja. Malgrat l’actuació del nostre consoci, finalment va aconseguir un 17è lloc a la general.

10708769_869105866440832_923085567489031687_o

No obstant l’Albert, gràcies a que tenia preparades diferents alternatives en vistes de que les previsions no fossin gaire favorables, va saber aprofitar les proves de Tow-in, on els windsurfistes eren arrossegats per una moto aquàtica i a tota velocitat feien una pirueta que els jutges puntuaven en funció de la seva espectacularitat i de l’aterratge.

Finalment va aconseguir un 3er i  lloc a les classificacions.

Ara mateix l’Albert es troba a l’illa de Sylt, Alemanya on esperen condicions climatològiques adequades per celebrar la 4a prova del circuit.

 

 

 

Desplaça cap amunt