Lliga Júnior 2014: C.N.Sitges – C.N.Badalona

Magnífica jornada de vela a Sitges, podríem dir després de dues temporades de la lliga júnior que ha estat l’encontre més emocionant i disputat de tots.

La tempesta d’aigua i trons de la nit anterior feia presagiar un dia complicat, però tot el contrari,  ha estat una jornada assolellada , mar tranquil·la amb un vent força definit de llevant i amb una intensitat moderada que ha permès gaudir de la navegació.

Després de sis regates, l’encontre encara no estava definit, tres regates ha guanyat Sitges i tres Badalona. Excepcionalment s’ha hagut de fer una setena regata en la que ha guanyat C.N.Sitges per un marge molt ajustat.

Felicitem des d’aquí a tots els regatistes júniors i especialment els del nostre Club: David Larrosa, Marina Mas i Jan i Nina Esteva.

Desplaça cap amunt