Albert Pijoan campió de la Vietnam Wave Classic

Durant el passat 12 de febrer es va celebrar la primera competició de Windsurf d’onades a Vietnam, La Vietnam Classic, a la localitat de Phan Tiet on 12 regatistes de 7 diferents nacionalitats on va participar el soci Badaloní, Albert Pijoan Monné.

Va ser una jornada de vents moderats de 20 a 25 nusos amb onades de no més d’un metre d’alçada, unes condicions que van permetre executar tota mena de maniobres per part dels participants i que en certs moments era difícil pels jutges valorar els diferents estils de cada un dels participants. Finalment desprès d’una intensa jornada de enfrontaments es va arribar a celebrar la final entre el rus Evgen Yurtaev, windsurfista establert a Vietnam des de fa més de 5 anys i Albert Pijoan que actualment està en període de pretemporada al país, d’abril fins que comenci la nova temporada del circuit professional de windsurf d’onades a Europa.

Finalment el windsurfista del Club Natació Badalona va aconseguir imposar-se al rus i ser el primer guanyador de la Vietnam Wave Classic.

Desplaça cap amunt