Albert Pijoan arranca la temporada de competicions PWA 2014

Albert Pijoan arranca la temporada de competicions PWA 2014 i aquest any ho fa estrenant-se en la modalitat de Slalom a una ja tradicional parada al Camping La Ballena Alegre, a la Costa Brava on ja fa 25 anys que s’hi celebra.

Intentant guanyar més experiència, s’ha decidit a ampliar el seu rang d’experiència dins l’esport a nivell mundial, en una modalitat on és una excepció trobar gent de menys de 1’80m i pes inferior a 90kg. pel simple fet que la velocitat és un factor proporcional a quina mida de vela ets capaç d’aguantar, major mida major rendiment, i conseqüentment major acceleració i velocitat. No obstant el físic no ho és tot i és aquí on es crea un nou repte per el regatista del club.

Després d’una setmana on els vents han bufat en totes les direccions i intensitats s’ha donat punt i final a la primera prova del circuit professional amb una excepcional invasió Francesa sobre el pòdium amb un Anotine Albeau que repeteix la victòria de l’any anterior seguit dels compatriotes Cyril Moussilmani i Pierre Mortefon.

Ara en vistes al proper esdeveniment, el PWA d’onades, el proper 10 de Juliol a Pozo Izquierdo, Albert Pijoan, torna a estar desplaçat a l’illa de Gran Canaria on les constants condicions de vent i onades permeten que hi mantingui una regular disciplina d’entrenaments dins l’aigua degut a les corrents que hi genera l’atlàntic en aquell indret.

Podeu seguir les seves noticies a través de la seva pàgina de Facebook o a la seva web.

Desplaça cap amunt