Normativa Europea SEPA

Tal i com us vem avançar el passat desembre, us fem arribar l’autorització bancària que necessitem recollir de tots els socis, segons la nova normativa europea SEPA, perquè ens la retorneu signada i emplenada, amb el número IBAN del vostre compte bancari. Podeu descarregar-vos la butlleta i fer-la arribar omplerta per correu electrònic, per fax en el 93.464.36.74 o bé portar-la personalment a recepció. Per als que no tingueu internet a casa, podeu recollir l’autorització a recepció i fer-la arribar pels mateixos canals.

L’IBAN són 2 lletres (ES) i 2 números, que normalment trobareu a la primera pàgina de la vostra llibreta, davant del número de compte. Si no és així, podeu sol·licitar-lo a la vostra entitat bancària.

Necessitem disposar d’aquesta butlleta de tots els socis/es el més aviat possible, és per això que us agraïm per endavant la vostra col·laboració, i ràpida resposta.

Desplaça cap amunt