Banyada Social 2014

125 consocies/es de totes les edats van prendre part a la banyada social del dia 26 de gener, la més multitudinària de la història d’aquesta prova. Si bé hem de dir que el dia va acompanyar molt, doncs va fer sol, la temperatura era força agradable, i el mar estava tranquil, l’aigua de mar estava al voltant dels 14 graus, fent que la sensació que rebia el cos al fer la immersió no fos precisament grata. La prova però es va desenvolupar en  un ambient festiu, i un cop eixugats, tots el participants van fer-se una foto de grup per immortalitzar la gesta. Després van rebre el petit regal que es fa a tots els participants en aquesta banyada, que aquest any va ser un buf per al coll amb l’anagrama del Club.

  • Gràcies al nostre consoci Jordi Ballester per la fotografia.

 

Desplaça cap amunt