CN Badalona 11 – Igualada 09

El d’avui era un partit transcendental per a mantenir aspiracions a complir l’objectiu de jugar en el grup d’ascens en la cada vegada més imminent segona fase. Després de les doloroses derrotes davant el Granollers B i el Júpiter la victòria davant el líder, el C. N. Igualada era vital per frenar la progressió dels jugadors de l’Anoia i remuntar la moral i el joc dels badalonins.
Acostumats a inicis de partit tebis i a remolc del contrari, els locals han sortit amb una intensitat i concentració inhabituals que els ha permès dominar el partit en tot moment, si bé amb molta pressió, i al darrer quart, amb un seriós perill de perdre’l. El primer parcial ha acabat amb 3-2 i la sensació, després de nombroses errades en atac, que encara es podia fer més. Seguretat i alerta es conjugaven en el primer descans atès que el perillós boia atacant havia aconseguit carregar dues expulsions al compte d’Aaron Brea. Un jugador que ha defensat convincentment el seu marcatge i després, desplaçat puntualment a la banda dreta, ha contribuït a calmar el joc quan aquest ho requeria.
Desplaça cap amunt