Secció de Veterans

Un any més els nostres veterans s’han reunit a la sala social per dinar tots plegats, i  compartir vivències.

Però aquests darrers anys el nombre d’assistents a les trobades dels tercers dimecres de cada mes, va clarament a la baixa.

Aquest any ens ha deixat el benvolgut Francesc Cairó, i d’altres membres de la secció han patit problemes de salut que els ha dificultat la seva assistència. I ja sabem que la crisi també està afectant a molta gent, però la despesa es poca comparada amb la satisfacció que ens proporcionen les bones estones que passem plegats.

Destacar els dinars extraordinaris dels mesos de juliol i de desembre: el primer serveix per acomiadar-nos dels amics en el parèntesi estival, i el segon és una celebració del Nadal per avançat. En tots dos casos entreguem obsequis als assistents.

És per això que encoratgem a companys socis que estan jubilats a afegir-se als nostres dinars: no cal fer res més que apuntar-se a la llista que uns dies abans del dinar es posa a la recepció del Club. Des d’aquí us animem a venir, estarem molt contents de donar-vos la benvinguda a la nostra secció.

Desplaça cap amunt