1ª Nadada Solidària a Catalunya per a la cura de la Diabetis

El passat diumenge dia 30, vam tenir l’honor de realitzar la 1ª Nadada Solidària a Catalunya per a la cura de la Diabetis, a la nostra estimada casa, Espaimar del Club Natació Badalona.
La SWIMDIABETIS va ser tot un èxit. Tant els assistents com l’organització van finalitzar la jornada amb un somriure a la cara i el cor ben gran.

Les més de 200 persones que van participar van gaudir d’un ambient esportiu i familiar a l’hora que van conèixer de prop la Fundació DiabetesCERO.  La primera Fundació d’àmbit Nacional, creada per mares i pares de nens i adults amb diabetis. El seu objectiu és recaptar recursos econòmics per tal d’ajudar als científics a trobar la cura de la Diabetis.

Durant la jornada es van realitzar diversos sortejos, es va obsequiar els participants amb avituallament i un lot de diferents productes. A més, la fundadora de la Fundació DiabetesCERO, va explicar als assistents, la seva missió i raó de ser, i tots vam conèixer més en profunditat aquesta malaltia que afecta milers persones.

Gràcies a aquesta bonica iniciativa, centenars de participants, van engrescar-se a llançar-se a l’aigua a nedar per aconseguir visibilitzar més la Diabetis i arribar a assolir l’objectiu.
Des d’Espaimar, volem agraïr tant als assistents, com als col·laboradors i voluntaris per fer possible la primera edició de la SWIMDIABETIS.

Desplaça cap amunt