TV3 I L’ORIOL MITJÀ AL CLUB

TV3 va seleccionar l’entorn del Club per fer una entrevista al conegut epidemiòleg Oriol Mitjà.Com és sabut, l’Oriol viu a Badalona i coneix el nostre Club on ve sovint a gaudir de la bona cuina del restaurant Sotavent i del nostre acollidor  emplaçament i entorn.

L’entrevista es va emetre al programa “Està passant” que es pot veure cada dia de les 20 a les 21 h.

Com a simpàtica i positiva curiositat de la vida del Club i per tots aquells que no ho heu vist, us passem l’enllaç i els minuts exactes entre el que surten aquestes imatges per si voleu recuperar-ho i visionar-ho. I  no us perdeu el detall del que hi ha al damunt la taula on parlen!

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/esta-passant/esta-passant-06042021/video/6093402/
Del 16 minuts i 38 segons al 25 minuts i 16 segons.

Desplaça cap amunt