RESUM CASAL ESTIU 2020

Casal Estiu 2020

CASAL D’ESTIU ESPERAT I ENTUSIASTA

Aquestes dues paraules servirien per resumir el Casal del Club d’enguany: molt esperat i viscut de forma entusiasta.

Només calia veure els rostres dels infants els primers dies per adonar-se’n que desitjaven com mai poder fruir d’unes vacances actives i a l’aire lliure, deixant enrere els difícils mesos del confinament, etc. I així ha estat, gràcies a la seva participació i a la confiança de les famílies així com a la proposta i determinació del Club i bona feina de l’equip de monitors (per ells i per la direcció era realment tot un repte aquest Casal).

Durant sis intenses setmanes , amb les places plenes i els protocols necessaris, hem gaudit d’activitats multi-esportives i de lleure com ara: sortides, esports de pista, piscina. platja, gimcanes, tennis taula, rem, balls i cançons, caiac, guerra d’aigua, pàdel surf, tallers, jocs…

Tot, acompanyat d’allò més principal com són els aprenentatges personals i grupals que es van aconseguint i que es desprenen d’una bona convivència amb respecte i companyerisme.

Gràcies a tots per fer-ho possible amb esforç i arribar a bon terme. Fins l’any que ve!

Podeu veure més fotografies en aquest link

Desplaça cap amunt