La màgia dels Reis al Club

La màgia dels Reis al Club

Novament, el passat dissabte dia 4 de gener, les nostres instal·lacions tingueren l’honor i el goig de rebre al patge i carter reial arribat des de l’Orient com cada any. Un patge que, embolcallat d’una decoració i un ambient ben elegants i acollidors, rebé un a un, els molts infants i familiars que s’acostaren a donar les seves cartes i intercanviar unes emocionades paraules, caramels, galetes, xocolatines, fotografies i salutacions.

Al mateix espai, ambientat també musicalment, podíem trobar unes taules i uns bons i disposats ajudants per realitzar diferents tallers infantils de la temàtica així com dibuixos.

Es van recollir més de 55 cartes així com, enguany dins de la campanya del patge solidari, molts paquets i pots d’aliments duradors i adients pels esmorzars, berenars i celebracions vàries de la gent gran de la residència de Can Bosch de Badalona… així que, gràcies a tots els que vau col·laborar en nom d’ells i del Club!!!

Fou una matinal i un migdia molt lluït, plens d’il·lusió. Imaginació , alegria i una bona estona compartida per tots els assistents en un ambient de germanor.

I a més, segur que el nostre patge va intercedir i ajudar-nos tant com va poder per fer realitat al màxim els desitjos de totes les cartes rebudes.

Fins a un altre!

 

 

Desplaça cap amunt