Un tast d’aigües i molts aprenentatges

Taller familiar: TASTA i PENSA! Divendres 29 de Novembre

Interessant, divulgativa i dinàmica estona la que vàrem compartir la tarda del passat divendres al Club tots els assistents al taller sobre l’aigua. Un bé i un tresor del nostre dia a dia i del planeta.

Ofert i realitzat per Aigües de Barcelona i portat terme per l’atenta monitora Ariadna, vam poder comprendre bé les propietats principals, orígens i característiques de cada tipus d’aigua, arribant a la conclusió per exemple, que la millor aigua des del punt de vista del control i l’equilibri dels seus components pel nostre cos és l’aigua de l’aixeta (provinent dels rius Ter i Llobregat).

A partir de la curiositat , preguntes o aportacions espontànies dels infants, vam fer rondes de tasts de diferents aigües més o menys gustoses, salades o carbonatades i vam descobrir que l’aigua pràcticament mai és pura perquè sol absorbir un munt de materials amb els que entra en contacte en el seu recorregut.

Gràcies Aigües de Barcelona per la seva gentilesa i…fins un altre!

Desplaça cap amunt