Bona caminada social!!

El passat diumenge 6 d’octubre es va celebrar la Caminada Social amb gran èxit!!!

Començava el dia amb previsions de plugims i al final fou una matinal sense sol però amb una temperatura molt agradable per caminar.

Un bon grupet de 32 persones ens vàrem reunir al Club a tres quarts de nou, animats per fer una bonica ruta circular fins al monestir de Sant Jeroni de la Murtra  (un tresor del nostre patrimoni més proper)  i tornar.

Hi érem diverses generacions representades entre els 8 i els 75 anys que vam compartir tot el que la jornada ens va oferir; camins, bones vistes, fotos,  esmorzar, una descoberta cultural, artística i històrica del monestir, converses, exercici, bon humor. A més, després de l’esforç i com a punt final i petit premi de la I caminada social, un sempre benvingut “vermutet” ens esperava a l’arribar a la nostra seu, degudament parat a  taula.

En un ambient de germanor i satisfacció es va parlar de mirar de fer en un altre moment de l’any una nova caminada similar o com a mínim la de l’octubre del 2020… veurem!

Moltes gràcies a tots els participants!

Desplaça cap amunt