6ª regata de la lliga de llagut català 2019

Arribem al final d’aquesta lliga de llagut català remant a Deltebre, en una regata molt ben organitzada pel club de rem AE Xino – Xano Deltebre. Alguns dels nostres vogadors i vogadores van passar la nit a un alberg de la zona, i altres van aixecar-se ben d’hora diumenge per anar fins allà.

IMG-20190805-WA0012

Ja sabem que el mes d’agost són dates complicades, ja que s’ha de tenir molt compromís per poder mantenir el nivell de la lliga i poder ser suficients per participar en totes les regates, i per desgràcia les nostres sènior femenines no han pogut ser suficients per presentar equip en la darrera regata i acaben la lliga amb una 7a posició.

Els que sí que han participat en aquesta ocasió són els juvenils, que tot i que ser una barca mixta (nois i noies) en una categoria masculina (juvenil masculí), no ha fet que perdessin els ànims i ho han donat tot una vegada més. Han obtingut una 4a posició a la regata i han pujat al podi de la lliga amb una 3a posició. També han aprofitat per acomiadar-se d’un dels companys que marxarà un any a Canadà.

Pel que fa al sènior masculí, han entrat a final C com a les anteriors dues regates obtenint la 1a posició. Una temporada difícil pel sènior, que com a resultat fa que ja s’estigui pensant en la següent temporada per demostrar el potencial que tenen. Tot i això, l’enhorabona per la seva constància en la participació de totes les regates i la 7a posició de la lliga.

Finalment les nostres veteranes acaben la lliga amb una final C, en la qual hi entren amb uns temps molt ajustats entre tots els equips (3 segons de diferència amb les primeres posicions) i allà obtenen la 3a posició. Tot i que van començar molt bé aquesta lliga, les veteranes no han pogut mantenir el nivell de les finals A però han mantingut unes molt bones finals B, acabant amb una 6a posició a la lliga. Ara toca acabar de demostrar del que són capaces al Campionat de Catalunya.

Moltes gràcies a la gent de les terres de l’Ebre que ens conviden un cop més a casa seva, i que encara hi anirem un cop més aquesta temporada al Campionat de Catalunya a Sant Jaume d’Enveja!!!!

Resultats i temps:

Juvenil Masculí: 4a posició (05:55,88)
Sènior Masculí: 9a posició (08:43,21)
Veterà Femení: 11a posició (06:03,99)

Puntuació i classificació final a la lliga:

Juvenil Masculí: 3a posició (51.75 punts)
Sènior Femení:  7a posició (57 punts)
Sènior Masculí: 7a posició (72 punts)
Veterà Femení: 6a posició (86 punts)

Desplaça cap amunt