5ª regata de la lliga de llagut català 2019

Encarem el final d’aquesta lliga de llagut amb la penúltima regata a Sant Antoni de Calonge, el passat dia 28 de juliol. En aquesta ocasió s’ha presentat tripulació de les categories de sènior masculí i femení i de veterà femení. Per desgràcia els/les nostres juvenils no han pogut presentar equip.

DSC_0077

Vam gaudir d’un molt bon dia de regata, amb molt de sol, bon ambient i amb un mar que, encara que inicialment estava calmat, cap a les finals es van aixecar onades.

Les sènior femení mantenen la seva lluita a la final B, obtenint la 3a posició amb un temps de 09:49,27 i l’estrena en regata d’alguna vogadora i de la timonera, la qual ha portat als dos equips sènior. Pel que fa al sènior masculí, han caigut a la final C on ha obtingut la 4a posició amb un temps de 09:08,17.

Finalment les veteranes no han entrat a la final A i han obtingut el 2n lloc de la final B, en una final molt ajustada, amb un temps de 05:59,51.

Ara toca preparar l’última regata de la lliga el diumenge dia 4 d’agost a Deltebre, i arribar en breus a aquest final de temporada amb el proper campionat de Catalunya!!!

 

Desplaça cap amunt