67 Travessia Nedant Club Natació badalona

 

El passat 23 de juliol el Club Natació Badalona va organitzar la 67ª Travessia Nedant de Badalona. Un any més la nostra entitat va acullir aquesta tradicional prova, inscrita en el calendari Oficial de la Federació Catalana de Natació i puntua en el Circuit català de Travessies per la temporada 2016/2017, varem acollir més de 230 participants.

La travessia Popular va ser un èxit,  amb una distancia de 1000 m, 50 nedadors van nedar per llocs emblemàtics de Badalona com el Pont del Petroli  fins el Club Natació Badalona.

Volem donar les gràcies a tots els participants, Esponsors i Col-laboradors per fer possible aquesta prova tant important pel nostre Club.

FINS L’ANY VINENT!

[av_button label=’Resultats i fotografies’ link=’manually,http://www.cnbadalona.cat/esports/travessia/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue80f’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2tyo0u’]

 

 

 

 

 

Desplaça cap amunt