Trofeu Festes de Maig 2016

Com és habitual el CNBadalona, ha organitzat un altre any el Trofeu Festes de Maig.

Aquest trofeu ja és un clàssic, i el Club l’organitza amb molta il•lusió, donat que coincideix amb l’època del calendari de competicions on es busquen mínimes pels campionats de Catalunya i Espanya.

En categories d’edat gran aleví, infantil, junior i absolut, on els entrenadors Ferran López i Carlos Gimeno, preparen especialment aquesta competició, es varen aconseguir varies mínimes de campionat d´Espanya de la categoria aleví, i unes molt bones marques en general de tot el grup de nedadors, tal i com comentava el cap d’entrenadors Ferran López, “avui han volat”.

És un orgull veure com la feina dels últims mesos té la seva recompensa després de durs entrenaments i moltes hores de feina ben feta.

Pels nedadors del Club és una festa i un reconeixement, rebre les medalles i els trofeus de les diferents proves que van nedar.

A Badalona han sortit grans nedadors tot i les mancances d’espai que tenim, és per això que s’ha de valorar la feina feta pel Club Natació Badalona, tant pel que fa la comissió com el cos tècnic.

Aquest any hem tingut la visita de la regidora d’esports de l’ajuntament de Badalona, la senyora Maria Gallardo, el coordinador d’esports Pablo Díaz, i el nostre president, el senyor Marc Estruch. Ells varen fer entrega de les medalles als nedadors/es de les diferents proves organitzades.

El Club Natació Badalona continuarà en aquesta direcció de donar a la ciutat els millors nedadors possible, i treballarà per aconseguir unes millors condicions per tenir entrenaments de millor qualitat, l’any que ve tornarem a organitzar aquest trofeu amb molta il•lusió com cada any.

Imatges

Desplaça cap amunt