Estat i funcionament de la Piscina Municipal del Centre

Benvolguts socis/es,

Voldríem informar als usuaris i pares/mares dels nedadors/es dels procediments que estem duent a terme des del club i la secció de natació vers la problemàtica que estem patint a la instal•lació municipal Mireia Belmonte.

Cada dia, des de fa dos mesos tan al matí com a la tarda, preguntem directament a la piscina les condicions d’aquesta.
Parlem diàriament amb els servei d’esports per tal d’aclarir quan es resoldrà el problema, també manifestem la nostra angoixa per no poder dur a terme amb normalitat l’activitat i els objectius planificats de la temporada. Aquest ens comuniquen, que el problema està resolt o ens indiquen quin procediments tècnics estan duent a terme, amb una estimació de reparació imminent.
Parlem amb els polítics per poder tenir una resposta real. Hem demanat hora per fer una reunió amb els màxims dirigents de l’ajuntament i aquest ens l’han donat pel 30 de Març.
Des de la secció de natació es valoren alternatives d’entrenament i lloguers d’altres piscines, amb l’inconvenient de poder disposar d’aquestes amb horaris semblants als que tenim.

Aques és el comunicat que varem rebre ahir del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Badalona:

“Benvolgut/da,

En relació a l’avaria en l’aparell de la caldera de la Piscina Municipal Mireia Belmonte, ús comuniquem que, degut a proves d’ajustament de la bomba en la instal•lació de la nova caldera, no es preveu per aquesta nova circumstància que el servei pugui funcionar amb plena normalitat fins a la primera setmana del mes d’abril. Tot i així, durant l’última setmana del mes de març us informarem de l’evolució del Servei.

Per altra banda, i un cop tinguem la data final de restabliment del servei en tota normalitat, us informarem de la regulació que s’aplicarà a la factura de finals de temporada.

Disculpeu les molèsties ocasionades, i per qualsevol consulta no dubteu a contactar amb nosaltres.

Atentament

logoajuntament de badalona

 

 

Àrea Badalona Educadora
Servei d’Esports

Tel. 93 483 26 00
Correu:  esports@badalona.cat”.

Lamentem molt les molèsties que ens està causant la piscina, però com bé sabeu, la instal•lació no es nostra i no podem fer res.

Desplaça cap amunt