II Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català 2015

Això està en marxa!

El Club Natació Badalona ha participat en la segona de les set jornades que configuren el XIII campionat de la Lliga Catalana de Llagut, que s’ha celebrat aquest diumenge a la platja de la Picòrdia, en el terme municipal d’Arenys de Mar.

Els temps canicular va fer dures les condicions per l’esport, els i les participants van haver de suportar temperatures elevades i l’esforç es va fer difícil. Tanmateix, l’estat de la mar no va donar grans sorpreses i va fer que els equips poguessin remar còmodament.

Pel que fa als resultats, el sènior masculí va tornar a estar entre els quatre millors equips de la categoria, obtenint la tercera posició de la jornada i la segona de la classificació general, compartida amb el Club Nàutic Flix. Les sèniors van obtenir una còmoda victòria a la final B en una regata molt treballada i dominada gairebé de principi a fi pel Club. Els dos equips veterans es mantenen a la part alta de les seves respectives classificacions, obtenint dues terceres posicions i oferint un nivell molt alt de rem en aquest inici de temporada. Les noies del cadet van donar una bona sorpresa quedant segones a la final A. El juvenil masculí va seguir en la bona línia obtenint també la tercera posició de la final A.

Enhorabona a tots els equips i força per seguir treballant!

  • Cadet Femení – 2a posició
  • Juvenil masculí – 3a posició
  • Veterà masculí – 3a posició
  • Veterà femení – 3a posició
  • Sénior masculí – 3a posició
  • Dénior femení – 5a posició

Resultats complerts

Fotografies

Desplaça cap amunt