Jugatecambiental

Benvolguts/es consocis/es,

Aquest diumenge, 24 de maig de les 11.30 a les 13.30 hores, entrant al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús pel carrer Sant Bru, estarà instal•lada la carpa de la Jugatecambiental amb un munt d’activitats lúdiques no guiades de caire familiar. L’accés és lliure i gratuït i no cal fer reserva.

A més, de les 11.30 a les 12.30, es farà l’activitat ‘El canvi climàtic i el verd urbà’. Es tracta d’una activitat participativa adreçada al públic en general i nens a partir dels 10 anys on es coneixerà l’important paper del parc en relació a l’illa de calor de la ciutat i al canvi climàtic. El punt de trobada és a la carpa de la Jugateca (porta d’accés al parc pel c. Sant Bru).

Per poder participar en aquesta activitat caldrà fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 483 29 89, de dilluns a divendres de 8.30 hores a 13.30 hores, i dijous també de 16.30 hores a 18.30 hores. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça mediambient@badalona.cat. En ambdós casos s’haurà de facilitar l’adreça electrònica i número de telèfon de contacte, així com fer constar el nombre total de persones que hi assistiran especificant el nombre d’adults i el d’infants. També és possible fer la inscripció el mateix dia a la Jugatecambiental si encara queden places.

Aquesta activitat forma part del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat i està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona amb la col•laboració de l’Obrador de la Riera.

Desplaça cap amunt