Albert Pijoan campió de la 16è edició de la Vietnam Fun Cup 2015

Durant el passat mes de febrer, el nostre soci Albert Pijoan, va tornar a proclamar-se Campió de la 16è edició de la Vietnam Fun Cup 2015 per segon any consecutiu. La regata de windsurf es va celebrar en la modalitat de slalom amb condicions de vent de més 35 nusos i mar molt desordenada que tal i com ell mateix ens descriu li va permetre mantenir la distància amb els rivals potencialment més ràpids.

“Han estat unes regates molt ràpides doncs el vent era molt fort però sobre tot molt tècniques perquè les onades venien de tot arreu i qualsevol error et podia fer perdre el control i sortir catapultat i evidentment m’hauria fet perdre qualsevol possibilitat de guanyar; els rivals no donaven marge a cap error. Content de prendre una actitud conservadora, ha estat una bona decisió malgrat normalment no és el meu estil.”

L’Albert va saber com mantenir la distància malgrat no ser la modalitat en la que està especialitzat, tot i així va saber como treure partit a tantes hores davant del nostre club proclamant-se guanyador en 7 de les 9 regates disputades sense donar opció de cap mena als competidors locals i estrangers que no volien deixar escapar el suculent trofeu que atrau cada any a tants participants d’arreu del món.

D’altra banda l’organització va saber com mantenir els espectadors i competidors entretinguts en un entorn festiu durant els dos dies en el que es va celebrar la prova afegint-hi un objectiu solidari de col•laboració amb l’orfanat escola de nens i nenes amb discapacitat visual de Ham Tan pels qui es va recol•lectar una notable ajuda econòmica.

A través d’aquest vídeo podeu visualitzar el clip resum de la 16è Fun Cup 2015

Desplaça cap amunt