Tancament de Piscina – Adjudicació equips i piscines

A tots/es els membres de l’equip de natació, màsters i triatló:

Us detallem com hem pogut distribuir els equips que tenim:

  • Grup entrenament Marga i Anna: de dilluns a dijous de 19:00h a 20:15h a la Piscina CER de Santa Coloma de Gramenet Carrer Sant Jordi, 14 , cantonada Av. Generalitat a 50 metres del camp de futbol de la Gramenet, Santa Coloma de Gramenet.
  • Grup entrenament Nando, Carlos i Jonathan: de dilluns a divendres de 20:00h a 22:00h a la Piscina CER de Santa Coloma de Gramenet Carrer Sant Jordi, 14 , cantonada Av. Generalitat a 50 metres del camp de futbol de la Gramenet, Santa Coloma de Gramenet. Els/les nedadors/es d’en Nando que puguin, podran entrenar de 07:00h a 08:30 i de 15:30h a 17:00h a la Piscina del Complex Esportiu Marina Besòs Carrer de Dolores Ibárruri, s/n de Sant Adrià de Bessos.
  • Màster i triatló: de Dilluns a divendres de 14:30 a 15:30 a la Piscina del Complex Esportiu Marina Besòs Carrer de Dolores Ibárruri, s/n de Sant Adrià de Bessos, podran fer servir un carril.
Desplaça cap amunt