Wind & Waves Festival

Albert Pijoan torna a iniciar la temporada al circuit mundial d’onades a la localitat de Pozo Izquierdo, Gran Canaria on s’ha celebrat el Wind & Waves Festival.

El windsurfista de Badalona ha aconseguit posicionar-se al 17è classificat després de caure contra el que va resultà ser el 1er del campionat, Víctor Fernández, i que sortia com a un dels  favorits després d’haver guanyat aquest campionat en 4 ocasions.

albert

El soci del club, que ja es troba a l’illa de Tenerife adaptant-se a les condicions de la platja de El Médano on es celebrarà la segona prova del circuit professional. Ens va descriure les seves sensacions durant la proba del campionat:

10329022_834744833210269_3061916441559727113_n

 Vaig intentar estar molt concentrat  per tal de poder dur a terme tot el que havia estat entrenant durant els mesos anteriors, personalment sé que vaig fer la meva feina especialment en els salts. Les condicions eres molt lleus en onades i malgrat feia bon vent això va afectar les meves “surfejades”.

 Guanyar al campió només és podia aconseguir arriscant, fent les maniobres més agressives que saps que ell farà. Malauradament només guanya un i el Victor és un regatista d’alts vols.

Albert-TwPUSH-Si-Crowther

Desplaça cap amunt