Travessia Solidàdia

Tornen a intentar-ho!!. Un any més, i amb molta il·lusió, s’han preparat per assolir un gran repte, nedar durant 1 dia per a travessar els 40 km que separen Mallorca de Menorca.

Tot l’equip de nedadors/es està especialitzat en nedar aigües obertes, alguns repeteixen, altres s’uneixen a ells, units per dues grans passions, el mar i ajudar els altres.

main02

Recorregut de la travessa:

Sortida des de Menorca, des de Cala d’en Bosch (Menorca), i arribada a Mallorca fins a Cala Lliteres.

 

Temps del recorregut:

El temps del recorregut es preveu que sigui més de 12 hores nedant, arribant inclús a les 15h (en funció de les corrents de la zona i de les possibles dificultats que es trobin els nedadors durant la travessia)

 

Una braçada, un somriure

Pensant en els nens i nenes que estan ingressats als hospitals, volem ajudar a que el temps que estiguin allà, sigui el més positiu possible. Així doncs, de la mà de l’Associació Pallapupas, que omplen els hospitals de riures, tendresa i humanitat a través d’intervencions artístiques pels infants i les seves famílies, emprendrem aquesta gesta.

És un gran esforç personal, físic i mental per cadascú dels nedadors/es. Són molts quilòmetres nedant, enfrontant-nos a possibles bancs de meduses i forts corrents marítims. I tota aquesta energia la volem destinar per que tots aquests nens i nenes hospitalitzats puguin gaudir d’una experiència molt menys traumàtica durant el procés de la seva malaltia gràcies a la tasca dels Pallapupas.

collaboralogo

És un treball en equip, nosaltres posem la força. Et sumes al nostre repte?. Compra una braçada per 3 cèntims d’euro, per cada 3€ que dones, ens compres 100 braçades. Els 19 nedadors que afrontem el repte estem disposats a fer totes les braçades que calguin per travessar la distància de 40 quilòmetres que separa les illes de Mallorca i Menorca: 500.000 braçades! Com diu el nostre lema:

Sempre Molt Més Lluny! Ajudans a aconseguir les 500.000 A-braçades sol.lidaries!!!

Un dels nostres consocis i membres de la secció de màsters participarà en aquest repte. En Joan Francesc Morcillo [Popy], podeu veure l’entrevista que el Periódico li fa fer: Entrevista.

Casquets solidaris

S’han posat a la venda uns casquets de bany a 5,00€, que aniran destinats en la seva totalitat a l’associació Pallapupes. Aquí us deixem una mostra. Si en voleu un podeu pujar a oficines del Club per comprar-lo.

casquets solidaris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Web Oficial

Desplaça cap amunt