Taquilles

11/06/2014

Benvolguts socis/es,

 

Us comuniquem que el proper dimarts 17 de juny, obrirem el període d’assignació de les taquilles per als qui la vareu demanar en el seu dia, tindreu temps fins el divendres 20.

L’horari per escollir taquilla serà de 09:30h a 12:30h i de 17:00h a 19:00h a la sala social del club, del 17 al 21 de juny.

L’assignació es farà per rigorós ordre d’arribada i sobre planell. Un cop instal·lades es procedirà a una segona fase per lliurar la taquilla i activar el pany.

A partir del dia 01 de juliol, en cas de que quedin taquilles lliures, els socis/es que estigueu en llista d’espera, podreu sol·licitar-ne una a secretaria.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

04/06/2014

Benvolguts socis/es,

A finals d’aquest mes de juny instal·larem les taquilles que substituiran els actuals penja-robes, i que permetran donar un salt de qualitat als vestuaris actuals.

Durant la setmana del 16 de juny s’iniciaran les tasques de remodelació i per tant no serà possible l’ús d’aquest espai per deixar-hi res.

Per tal de poder habilitar la zona de la millor manera i el més ràpid possible, us preguem que retireu totes les vostres pertinences abans del dia 15 de Juny.

Disculpeu les molèsties que puguem ocasionar. Esperem que amb la col·laboració de tots i totes aquest canvi sigui ràpid i ben profitós.

Del 25 al 28 de Juny es faran entrega de les mateixes. Us informarem més endavant de com farem el lliurament.

Desplaça cap amunt