Badalona 14 Banyoles 11

En un altre partit on cap dels dos equips es jugavam res més que quedar lo millor i mès amunt
posible, ha estat un partit obert i amb alternativas pels dos costats, on el Badalona amb dos parcials de 5-2 i 6-3, i un 12-8 al final de la 3ª part deixaba el match mitg enca,inat a la darrera part.
També per la bona tasca dels dos porters i de la bona defensa amb ajudas dels locals, que fora de las vadadas inicials s,han posat les pilas i han sapigut parar els jugadors banyolins mès perillosos. Bona aportació de la banqueta local donan respir i descans als companys i mantenin el bon ritme de partit.

 

Tot i el començament tou en defensa dels locals, com casi sempre, i a pesar de las baixas per
lesions i altres compromisos, el Badalona ha remontat un 1-3 en contra de la primera part, amb u
bon tan per cent de tiros a gol i d,aprofitament de las superioritats, amb un dos “hat tricks” de Sergi i Cisco, que per sort no s,han quedat cap pilota com fan els fulboleros, ja que no tenim presupost per mès, i tambè l,encert dels dos esquerrans Isaac i Jordi Esteve ja casi recuperat del seu cop a las costellas, amb dos gols cadascun i la seva aportació de brega i treball i d,asistencias als companys.

Continuar llegint

Desplaça cap amunt