CN Molins de Rei B 8 – Badalona 12

Desprès del cop moral de no jugar al grup d’ascens, amb la conseqüent i perillosa relaxació en els entrenaments i el plantejament d’aquests, el Badalona afrontava el primer partit de la segona fase amb expectatives incertes davant el Molins de Rei B. Els del Baix Llobregat habituats a una piscina molt ample i llarga van plantejar un joc pausat,força igualat durant els dos primers quarts, arribant fins i tot a assolir un avantatge de tres gols. No obstant, el Badalona, amb bon físic i mostrant un joc serè i ben distribuït per les posicions que ràpidament va donar fruit. Va ser gràcies a Romaní que transformava un penal provocat pel capità “Flama” desprès d’ una “frivolité” en guanyar la posició al contrari amb un autopassada amb el peu. Els locals, però, van reaccionar amb dos gols: un gràcies a una superioritat numèrica i un altre arran d’una badada defensiva. No obstant, l’omnipresent Romaní restablia una escadussera igualtat en el marcador ja que el primer quart acabaria amb 4-2.

Al següent quart, Vicens Pascual va voler reactivar l’equip amb el canvi de quatre jugadors intentant mantenir un ritme alt de partit. Si bé no era un partit dur i molt brusc en el cos a cos –jugades a la boia, al marge-, les dimensions de la piscina obligada a nedar molt. Especialment en els canvis de possessió fruit de les faltes en atac. Novament Romaní amb una passada mil·limètrica de “Flama” feia el tercer gol pels visitants, que seria contrarestat per dues superioritats numèriques ben executades pel Molins de Rei B. El partit semblava escapar-se però l’autoconfiança en el joc dels badalonins va evitar la davallada i així dos dels puntals, Cisco Roqué i Sergi Font transformaven acadèmicament dos llançament exteriors. A l’equador del partit, el resultat de 6-5 i tot estava obert.

Continuar llegint

Desplaça cap amunt