Banyoles 11 – CN Badalona 13

Una victòria sense l’objectiu final

El d’avui tornava a ser un partit clau. El rival el sempre problemàtic Banyoles que a la primera volta va guanyar a domicili badaloní per la mínima i en els darrers segons. Els visitants, per tant, anaven conscienciats de la importància d’obtenir la victòria i de les dificultats de jugar en una piscina més ampla que la pròpia.

El partit va començar de manera vibrant pels visitants, amb 2 gols de Jordi Esteve i un de Dani Roma pràcticament seguits que, en la seva línia habitual, dinamitzaven el joc de l’equip. En defensa s’aturaven els jugadors clau i Aaron Brea escombrava les pilotes al boia amb un marcatge tan eficaç com net visualment. Per si de cas, les ajudes també arribaven puntuals facilitant que la majoria d’ocasions del Banyoles fossin de llançament exterior. L ‘avui, altra vegada titular, Pol Albert també contribuïa amb fermesa sota pals. Abans d’acabar la part els locals inauguraven el marcador. Aprofitant una exclusió a favor i replantejant el joc amb un temps mort, el capità Albert Ferrer “Flama” feia el que no acostuma a fer: marcar un gol a passada de Jordi Esteve des del primer pal en un llançament taquicàrdic en el que va poder fintar davant la passivitat defensa del rival. Així s’acabava la part, amb un còmode 1-4.

Continuar llegint

Desplaça cap amunt