Hospitalet B 11 – CN Badalona 15

Si el partit de la setmana passada era vital per mantenir l’equip a dalt, aquest partit
era important ja que, com demostren els resultats, al nostre grup no hi ha rival petit i no s’hi val a badar.

Així comença la 1ª part amb dos gols dels locals, amb xuts llunyans gràcies a errors en el marcatge. La resposta badalonina no va trigar en arribar, l’autor del primer gol fou  Jordi Esteve, el màxim realitzador del partit a amb 5 gols i un magnífic partit a tot arreu, no solament  de cara a gol, sinó assistint als companys en passes de gol, i en defensa amb bones ajudes. Tot i així la primera part se’ns queia la pilota de las mans i no veiem porteria tot i tenir 4 superioritats a favor.

A la segona part, amb moviment de banqueta, el partit es posava de cara als visitants que tot i errar les primeres ocasions en xuts de Julio i Querol, Mateo trobava la fórmula per fer entrar la pilota. Així  arribarien dos gols de penal seguits seus, el primer ben provocat per Oscar, acabava amb un potentíssim xut pel mig i un altre per ell mateix amb una jugada de picardia, en aquesta ocasió el porter encerta la trajectòria però la potència del xut feia inútil l’estirada i la pilota entrava, així el Badalona es posava per davant al marcador per primer cop (2-3), de seguida Sergi amb una gran vaselina que toca el travesser aprofitant una mitja sortida del porter, allargava la distància, seguidament Jordi Esteve col·locava la pilota a l’escaire  i Óscar, molt entonat a la boia com els darrers partits, col·locaven un 0-5 de parcial i el 2-6 al marcador. En aquestes dues parts Pol Albert, avui titular i molt segur sota pals, deixava a 2 gols als de l’Hospitalet.

Continuar llegint

Desplaça cap amunt