Piscina de 50m a Badalona

Ahir dia 10 de febrer l’Ajuntament de Badalona va presentar en roda de premsa el projecte de construcció d’una piscina olímpica a Badalona.

Emplaçada al barri de Bufalà, a l’antiga fàbrica Focus, la piscina comptarà amb un sistema de passarel•les per fer-la més petita quan convingui. També hi ha previst construir en la mateixa instal•lació, una zona d’spa i una altra de fitness.

El Sr. Garcia Albiol, alcalde de Badalona, va estar acompanyat en aquest acte pel Regidor d’Esports Sr. Juan Fernández, i per la nedadora badalonina Mireia Belmonte, que donarà nom al nou complex esportiu.

L’alcalde va remarcar el destacat paper que ha de jugar el nostre Club en el tema d’assessorament tècnic per a la construcció d’aquesta piscina reglamentària, que podrà ser seu de competicions oficials perquè tindrà les mides homologades per la Federació Catalana de Natació.

Desplaça cap amunt