Júpiter 13 – CN Badalona 05

Pèssim partit a la piscina del Júpiter que suposa la primera derrota escandalosa de la temporada i la quarta en el que va de lliga. Si fins ara les anteriors havien estat per la mínima, la del dissabte passat evidenciava una crisi de joc que ha compromès les aspiracions del Badalona a jugar la lligueta d’ascens. Una dada ho resumeix tot; 14 expulsions a favor de les quals només dues van acabar en gol. La pèssima selecció de xut, la ineficàcia del moviment de pilota, la convincent defensa del Júpiter en una piscina petita –i poc fonda- i, per damunt de tot, l’asèptica actitud dels badalonins van generar un marcador esbiaixat que a l’equador del partit no era insalvable però sí perillós: 6-3.

El Júpiter va sortir a guanyar des de l’inici i el primer parcial reflectia l’ajustat duel entre els dos equips: 3-2. Però el parcial de la segona, 3-1, l’excés de faltes en atac assenyalades a la boia i l’expulsió amb canvi d’Aaron Brea començaven a indicar el perill de la derrota. El Júpiter construïa el joc lentament, aprofitava els contraatacs però afortunadament la defensa en zona a la posició atacant externa esquerra va ser prou eficaç per no agreujar la diferència en el marcador.

Continuar llegint

Desplaça cap amunt