Cantada d’havaneres 2013

Esplèndida cantada d’havaneres la que ens va tornar a oferir el grup Port Bo, a la nostra terrassa, el dia 22 de juny. Els darrers anys hem anat adaptant les dates d’aquesta cantada a la disponibilitat d’aquest grup perquè considerem que ara per ara, deixen el llistó tan alt que cap dubtem que un altre grup ens pogués deixar tan bon regust. I que ens agraden ho demostra el creixent grup d’assistents, que aquest any omplia les dues terrasses del Club. La nit també va acompanyar: feia una hora quieta i la lluna era gairebé plena. Durant la primera part, van presentar les cançons del seu nou disc, gravat amb un piano, i la segona part, com ja van fer l’any passat, van anar fent totes les cançons que els assistents els van demanar a la mitja part.

Al final de la cantada, es va servir un cremat, acompanyat de coca, aprofitant la proximitat de la revetlla de Sant Joan.

Desplaça cap amunt