Campionat de Catalunya aleví d’estiu 2023

Aquest pasat 17-18-19 de juny, s’,ha cel.lebrat el Campionat de Catalunya de natació, de la categoria aleví, a les piscines Picornell.

Els nedadors/es del nostre club que han participat són: Paula Herrero, Aina Moreno, Ivet Molina, Izan Galera, Mario Guirado, Oliver Rebollo, Adrián Sanchez, Eric Leo, Dorian Olmedo, Sara Vázquez, Clara Marín, Hugo Garcia, Aitana Pèrez, i Nina Pupkevich.

Tots els esportistes van donar el millor de ells mateixos, en les proves que nedaven, obtenint meritòries posicions entre els 8 i 20 millors de cada categoria i prova.

La participació en els relleus va ser molt disputada , sobretot els 4*100 lliures i 4*100 estils tant masculí i femení on van aconseguir estar dins del top 10.

Cal destacar les medalles aconseguides per Nina Pupkevich, que va aconseguir *l’or i campiona de Catalunya en 50 esquena i 100 esquena, i bronze i 3° de Catalunya en 200 esquena*

En Hugo Garcia va aconseguir la medalla *d’or i campió de Catalunya en 50 esquena, 100 esquena, i medalla de bronze i 3° de Catalunya en 50 lliures*

En aquestes jornades competitives, cal destacar l’escalf entre els nedador/es del club, el companyerisme, i el bon comportament i esforç de tots/es els components del Club natació Badalona.

Felicitats per un any d’esforç, constancia i dedicació, desde el club natació Badalona us animem a seguir treballant i aconseguir les fites que us proposeu.

Desplaça cap amunt