Regata escolar del desafiament – Trofeu Club Natació Badalona

 

En una matinal d’esforç, rem i participació dels joves vogadors dels instituts inscrits, el passat 27 de maig s’ha celebrat la 13a edició de la regata escolar trofeu Club Natació Badalona que té lloc al Port de la ciutat.

La regata resultà un èxit i deixà ben satisfet a tothom després dels preparatius realitzats pels membres de la secció de rem i del Club. Cal dir que cobrint la diada i el moment dels premis, vàrem comptar amb la presència de Badalona comunicació (TV) i de la gerència del Port.

Ha estat un punt i final reeixit als entrenaments i aprenentatges compartits entre els monitors i els equips formats enguany de: La Llauna, Isaac Albéniz i Betúlia.

Tots han competit amb entusiasme emportant-se la victòria finalment La Llauna.

Gràcies nois i noies per fer possible una nova Challenge! Felicitats i fins l’any que ve!

 

Desplaça cap amunt