CAMPIONAT DE CATALUNYA – FINAL TERRITORIAL

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Tarragona el Campionat de Catalunya de les categories benjamí i prebenjamí, a la piscina Olímpica Sylvia Fontana i la competició consistia en la realització d’una prova individual i de la Q64 on tots els participants havien de realitzar un 50m de cada estil i anar-se classificant fins arribar a la final.
 
Els participants han estat: HECTOR PINEL, MARIO GUIRADO, POL OLIVERA, PAU FERNANDEZ, IZAN GALERA, JOAN RUBIO, ERIC LEO, ARMAND GUIRAO, HUGO BARRIOS HERNANDEZ, MARIA RITA DE ASSIS, ANGEL PACHON, PAU VELASCO, NINA PUPKEVICH, PAULA HERRERO, ORIOL QUERALT, SARA VAZQUEZ AZDAOU, IVET MOLINA SIMA, DIDAC ALVAREZ, AITANA PEREZ, ARIADNA MALAGON, CARLA VIDAL ROGER, ALEXIA LOVA, MARINA SANCHEZ, AINA MORENO i AINA CERDO.
 
S’han obtingut resultats destacats on tots els nedadors han aportat el seu gra de sorra, per classificar el CLUB en 5a posició en la general per clubs.
 
Nina Pupckevich: 🥈Subcampiona de Catalunya en 200m lliures i 4a en Q64
Pol Olivera: 4rt en Q64
Pau Velasco: 9è en Q64
Paula Herrero: 12a en Q64
María Rita de Assis: 14a en 200m lliure i 12a en Q64
Héctor Pinel: 19è en 200m lliure
Marina Sánchez: 14a en 200m estils
Izan Galera: 17è en 200m lliure
Armand Guirao: 14è en 100m lliure.
 
Davant d’una temporada díficil, volem felicitar a tots els nedadors i nedadores pel gran treball realitzat.
 
Agraïr als pares i mares l’esforç pels desplaçaments durant mitja temporada, fora de les nostres instal.lacions.
 
I per últim, felicitar a tots els entrenadors del grup: Carlos, Ruben, Quim, Ferran i Quique, per aconseguir aquests resultats en la situació tant adversa com la que hem viscut.
 
Seguim treballant. Força CNB
 

 

Desplaça cap amunt