Grand Prix Internacional Trofeu Alejandro López

El passat cap de setmana es va dur a terme el Grand Prix Internacional Trofeu Alejandro López, on el Club Natació Badalona va comptar amb la participació de Laura Jaramillo.

Aquesta competició integrada en el circuit català de Trofeus i en el Gran Prix del Circuit Nacional, va limitar molt el nombre de participants per tal de facilitar també el control de les mesures sanitàries. Aquest fet va provocar que el tall de les marques fós més exigent.

Per tot això, cal destacar el paper de la nostra nedadora, que tot i no haver competit des de març de l’any 2020, va aconseguir la 14a plaça en la prova de 50 braça amb una marca de 35,52, que li va permetre  nedar la final B, tancant la seva participació amb la mateixa marca.

Des del club volem felicitar a la nostra nedadora i animar-la a que segueixi treballant per millorar.

Desplaça cap amunt