3a regata de la lliga de batel

Arribem a l’equador de la lliga catalana de batel amb la 3a regata de la lliga a la platja de Santa Cristina, aquest dissabte dia 29 de febrer. Les categories presentades pel nostre club han estat el juvenil masculí (JM), juvenil femení (JF), sènior femení (SF) i dues tripulacions de veterà femení (VF A i B).
Lamentablement, i per les condicions del mar al llarg del dia, les regates de les categories juvenils i sèniors s’han acabat cancel·lant, obtenint el resultat únicament de les veteranes, que han obtingut la tercera i quarta posició.
La mala mar ha provocat que un batel del Club de rem Badalona bolqués i més tard, en un intent de realitzar les regates de la categoria absolut femení, el club de rem Capgrossos de Mataró ha hagut de parar enmig la regata a causa d’una onada que ha inundat l’embarcació. Al final, amb els delegats i delegades dels diferents clubs i els organitzadors de la regata, s’ha decidit anul·lar-la.
Seguirem la lliga de batel el pròxim dia 14 a Badalona amb la 4a regata de la lliga!!
Fotografies de la regata:
https://flic.kr/s/aHsmLGnDdp

Moltes gràcies!!

 

 

Desplaça cap amunt