1a regata de la lliga de batel a Badalona

El passat dissabte dia 8 es va disputar a Badalona la primera regata de la lliga de batel 2020, en la que el nostre club va presentar tripulacions en les categories de juvenil masculí (JM), juvenil femení (JF), sènior femení (SF) i veterà femení (VF).

Una primera regata destacada pel vent que es va anar aixecant al llarg de la tarda, dificultant el tram que era més a l’exterior del port, però que no va impedir que els nostres equips acabessin la regata, mostrant tot el treball realitzat al llarg de la pretemporada.
Pel que fa a les categories de l’escola de rem, el JF va obtenir una 2a posició i el JM la 3a posició. En el cas de les SF, van aconseguir la 4a posició quedant-se a les portes del podi. Finalment les veteranes s’han quedat amb la 2a posició.
Totes les tripulacions han acabat la regata amb bones sensacions i també amb nous objectius a millorar de cara a la propera regata, que tindrà lloc el dissabte dia 29 de febrer a Santa Cristina.

RESULTATS:
JM 3rs 11:43,8
JF 2es 13:59,6
SF 4es 12:36,9
VF 2es 06:17,8
Veure més imatges i vídeos de la regata:
Desplaça cap amunt