4a regata lliga de llagut 2019 a Mataró

4a regata lliga de llagut 2019 a Mataró
 
SF 7es 11:08,33
VF 5es  06:06,74
JM 3rs 06:50,45
SM 9ns 09:00,34
 
El passat diumenge es va disputar la 4a regata de la lliga de llagut a Mataró. Els nostres vogadors i vogadores es van trobar amb un mar gens fàcil, amb moltes onades que va provocar més d’una hora de retard i va fer que s’hagués de remar amb més cap i tècnica del normal.
 
Tot i que al final no es van arribar a assolir els objectius proposats per aquesta regata, en aquesta ocasió van participar també les nostres sèniors i els juvenils de l’escola, on sobretot els més nous van aprofitar per agafar experiència. El sènior masculí va entrar a la final C on va guanyar i les veteranes van guanyar una final B en la qual van fer el millor 2n temps de la seva categoria.
 
Tot i algunes males sensacions, seguim amb totes les nostres forces en el que queda de lliga, sense posar-ho fàcil a la resta de contrincants!!
 

 

Desplaça cap amunt