Final Territorial Prebenjamí i Benjamí

Els proppassats dies 8,9 i 10 de juny, l’equip prebenjamí i benjamí del Club Natació Badalona van participar en la Final Territorial, la competició més important de la temporada per aquestes categories. En aquest esdeveniment hi van participar 12 nedadors benjamins, assolint uns resultats d’allò més fructífers.

La Final Territorial consta, des de fa ja un lustre, i com a mètode d’aprenentatge i iniciació a la competició d’alt nivell a Catalunya, en la realització d’una prova anomenada Q64.

En aquest esdeveniment hi participaren els 64 millors nedadors de cada edat, i a través de l’execució de les proves de 50 metres de tots els estils (seguint l’ordre: braça, esquena, papallona i crol), aquests es classificaren segons els temps que van anar assolint. En aquesta dura prova, els nostres nedadors van mostrar una actitud immillorable fent front, durant el transcurs de les fases, a les exigències requerides.

Com a actuacions destacades, tenim els següents representants:

 • Iris Pellitero, 2a en la final A. Subcampiona de Catalunya.
 • Eric Pedret, 6è en la final A.
 • Yasmin Rhalmane, 1a en la final B
 • Martí Carreras, 2n en la final B.
 • Carlota Canals, 4a en la final B.
 • Hector Pinel,  4t en la final B
 • Victoria Gresely, 7a en la final B.
 • Hugo García, 2n en la final C.
 • Adrián Sanchez, 4t en la final C.
 • Claudia Mallat, 5a en la final C.
 • Aran Pertegaz, 1a en la final D.
 • Anna Carreras, 7a en la  final D.

A més a més, l’equip Benjamí va tenir la possibilitat de nedar una prova individual que els va permetre madurar les seves competències professionalitzadores. L’any 2009 van nedar la prova dels 100 lliures i l’any 2008 les proves dels 200 estils o els 200 lliures.

200 estils:

 • Eric Pedret, 7è classificat.
 • Martín Rebollo, 28è classificat.
 • Abel Hernandez, 29è classificat.

200 lliures:

 • Marcel Cano, 11è classificat.
 • Àdam Armengol, 23è classificat.
 • Susanna Gómez, 28a classificada.

100 lliures:

 • Martí Carreras, 7è classificat.
 • Adrián Sánchez, 11è classificat.
 • Carlota canals, 22a classificada.
 • Victoria Gresely, 22a classificada.
 • Hugo Garcia, 23è classificat.
 • Clara Santos, 30a classificada.

 L’equip del Club Natació Badalona va obtenir la 9a posició en la classificació general, un símptoma de què les actuacions s’estan efectuant pel bon camí, doncs és la puntuació més alta assolida si es compara amb les passades edicions; el que deixa al descobert un futur prometedor per l’equip de competició del club.

Desplaça cap amunt