SOCIALS NATACIÓ

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la competició dels Socials a la piscina Mireia Belmonte, una competició especial, on a part de nedar totes les nostres categories també convidem a altres clubs a nedar.
S’ha viscut un gran ambient de competició amb la piscina plena a vessar.
La prova ha servit per veure en acció a tots els nedadors, des dels més menuts fins als més grans, en els 4 estils i veure qui és el nedador/a més complet.
IMG_8645

[av_button label=’Verure resultats’ link=’manually,http://www.cnbadalona.cat/wp-content/uploads/Resultados-totales-TROFEU-NEDADOR-COMPLERT.pdf’ link_target=’_blank’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ia0ho8′]

Desplaça cap amunt