Campionat de Catalunya OPEN de Natació Absolut i Junior

Els dies 26, 27 i 28 de gener el CN Terrassa ha acollit, per onzena vegada consecutiva, una nova edició del Campionat de Catalunya de Natació Absolut OPEN, que també és una de les proves del Circuit Català de Trofeus de Natació XIX Gran Premi Diputació de Barcelona – Trofeu Ciutat de Terrassa Memorial Jaume Cardellach i aquest any també ha sigut el Campionat de Catalunya Junior. Una competició amb les figures de la natació actual i la presència de la selecció absoluta RFEN i amb un total de 670 nedadors i nedadores. Nosaltres no podiem perdre’ns aquesta cita tan important, i els nostres nedadors i nedadores van lluitar per aconseguir les millors marques.

Aconseguint la 3ª posició de Clara Solà en 100m i 200m papallona i  la 3ª posició de Laura Jaramillo en 50m braça.

Volem felicitar a tots els nedadors que han fet un magnífic campionat!

Consultar marques i resultats: https://www.aquatics.cat/competicio/modalitat/sessionsConvocatoria/29021

 

IMG_8019IMG_8014 IMG_8016 IMG_8017  IMG_8018

Desplaça cap amunt