XV Aquatló Ciutat de Badalona

Ahir 12 d’octubre, vam celebrar el XV Aquatló Ciutat de Badalona. Varen participar un total de 200 esportistes de gran nivell, amb un dia increïble i molt de públic animant-los.

Jordi Garcia Gracia de Fasttriatlón del C.N Montjuic, va aconseguir la seva 7a victòria en aquesta prova tant especial per a ell,  ja que es tracta del Club i la ciutat que el va veure créixer. Per part de la Categoria femenina es va en dur la victòria, Anna Flaquer Porti del Club Fasttriatlón del C.N Montjuic.

Aquest any varem comptar amb la presència de la Mireia Belmonte, que va tornar a casa per disputar aquesta prova, la qual va quedar quarta en Categoria Femenina. El seu entrenador del CAR de Sant Cugat Fred Vergnoux, sempre busca diferents estímuls per tal de pujar el rendiment dels seus esportistes i poder mantenir la motivació. També va portar a quatre nedadors més d’alt nivell per fer la prova, un d’ells Pol Gil subcampió d’Espanya de 1.500 lliures.

La sortida va tenir lloc a les 10h del matí davant del Club, i els esportistes havien de fer 2.500 m. de cursa a peu pel Passeig Marítim direcció Sant Adrià, 1.000 m. nedant a mar, per acabar amb uns altres 2.500 m. corrent direcció Montgat, amb arribada a la Rambla, davant de l’estàtua de Roca i Pi.

En aquest lloc és on varem col-locar el pòdium als guanyadors de les diferents categories, i on se’ls va entregar els trofeus. Més tard varem sortejar entre tots els participants magnífics regals dels nostres col-laboradors: Un rellotge GARMIN, diferents productes de marca JAKED i ETIXX.

Volem agrair a totes les persones que varen fer possible aquest esdeveniment que ja s’ha consagrat com a referent dels aquatlons de catalunya.

Gràcies: GARMIN, JAKED, ETIXX, BBVA, AUDAX, ASPY, RESTAURANT SOTAVENT, VOLUNTARIS DE ST ADRIÀ, CLUB FUN RUNNERS, AJUNTAMENT DE BADALONA. 

També podeu consultar resultats per la web de la Federació Catalana de Triatló : http://www.triatlo.org/competicions/informacio/?idcompeticio=170029

Desplaça cap amunt